Bel: 06 150 260 55

Over Nirox

Gerhard Meesterberends

 

Het fascinerende van ICT is dat het ons nu in staat stelt om echt het verschil te maken. Of het nu is op het gebied van ruimtevaart, vervoer, huis, zaken doen, welzijn, zorg, veiligheid in de virtuele wereld kan iedereen elkaar vinden en ontmoeten, kunnen we zaken doen en waarde toevoegen aan onze producten. De kunst is om hierbij op passende wijze ICT in te zetten.

 

Ik heb veel aspecten van het ICT vak heb gezien en ervaren in diverse branches. Of het nu ontwikkeling & beheer, projecten & management, visie & organisatie of mens & proces betreft.  Opdrachten uitgevoerd voor organisaties in de industrie, overheid, research en woning corparaties.

 

Uw vraag hoe groot of klein ook, is voor mij het vertrekpunt om tot een antwoord te komen. Het mag een vraag zijn over de organisatie, beleid, ontwikkeling of beheer van de ICT of over de bedrijfsmatige toepassing hiervan. Ik denk in termen van oplossingen!

 

Ben een generalist en altijd op zoek naar verbinding, dynamiek en innovatie en in staat om in een complexe situatie snel resultaat te leveren en weet vanuit mijn ‘drive’ mensen te inspireren en te enthousiasmeren. Ben inzetbaar als adviseur, projectmanager,  interimmer, trouble shooter of coach.

 

 © 2012 Nirox b.v. | ontwerp en hosting: ComPartners Home Over Nirox Nieuws Contact